Sissekanne nr 11

Oeh, oeh, oeh. Ma ei jaksa, ei jaksa, ei jaksa. Olen vaimselt niiiiniiii läbi. Täna telefonis kokku rääkinud vähemalt 5 tundi!!! Ma ei saa enam oma igapäevaelu elada normaalselt!

Tänane teema oli siis sellest, et kui ma olingi oma eksi maha jätnud, siis paar päeva hiljem oli jaanipäevapidu. Tema mind endaga kaasa ei võtnud, kuna me ei olnud veel paar + tema moto oli siis, et naised tulevad ja lähevad, aga sõbrad jäävad. Mina läksin sugulastega jaane veetma ning käisime kohalikus kõrtsus ka, seal nägin vanu sõpru, kellega läks hiljem nn pidu edasi, sõitsime ringi ning ühtäkki olime Pärnusse jõudnud omadega, kus võtsime hotellitoa.

Mina jäin suhteliselt kohe magama suurde voodisse ühte äärde ning üks teine sõber teisele poole, üks magas diivanil ning kolmas saunalaval. Jah, ega see ei olnud minu poolt õige tegu niimoodi kolme kutiga trippima minna, aga seal ei juhtunud midagi sellist, mida mu härra arvab. Tema on kindel, et magasin kõigi kolmega seal ning ainult libud käivad nii.

Teine teema, reisil olles saime hostelis (käisime tüdrukutega) kolme prantslasest tüübiga tuttavaks. Rääkisime, jutustasime, kust keegi tulnud, kus keegi maailmas reisinud on. Ei olnud kellelegi mingit külgelöömist, kõik oli viisakas ja sõbralik. Läksime seltskonnana ka peole, kus tantsisime kõik koos. Mu härra arvates ei ole see ka normaalne. Võõraste meestega klubis, kindlasti keegi sebis, kindlasti ma midagi tegin seal.

Olin täiesti kaine, sest mina sõitsin autoga. Normaalsed naised nii ei käitu ega käi, sest see ei ole normaalne. Ehk ma tõesti olen väärastanud mõttemaailmaga, et vastassoost isikutega ei või isegi rääkida mitte, veel vähem ühes seltskonnas viibida? Muidugi viga oli minu poolt see, et ei julgenud rääkida neid asju õigel ajal. Täna ta vähemalt rääkis rahulikult minuga, aga ikka ja jälle need ähvardused. Kui tuleb välja, et ma teda petnud olen, siis lööb mul hambad välja, lõikab noaga näkku armid.

Võlgade sisse nõudmisel olevat ta naistele nii teinud ja ka näppe murdnud… + kindlasti oleks see mulle paras, kui mu eks mind läbi peksaks, sest litsi palk ongi peksa saada. Ma vahepeal ei saa aru, kui ma nii libu olen, siis miks ta üldse minuga koos olla tahab…

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga